BTC-pris bryter upp motståndsmotstånd, BNB-pris ökar med 15%

Den senaste veckan kämpade BTC-priset för att rensa viktiga supportnivåer och starta en betydande uppgång. Tillgången fick fart under det senaste dygnet för att öka högre än $ 10,5 000 supportnivå.

Denna anständiga återhämtningsvåg såg BTC-priset överstiga motståndet på $ 10,2K och $ 10,4K motståndsnivåer för att handla så högt som $ 10,550.

Tjurarna verkade fast beslutna att skjuta myntet över $ 10,6 000 men mötte viss försäljningspress i denna region

BTCUSD har sedan korrigerat lägre till handel på 10 329 dollar under presstiden. Den goda nyheten är att det finns en stigande kanal som bildas med stöd nära 10 400 dollar. Därför kan tjurar samlas runt denna supportbas och driva BTC-priset högre under de kommande sessionerna.

En nära $ 10,6 000 dollar skulle vara en styrka från tillgången, eftersom kungsmynt sannolikt skulle konsolidera vinster på den nivån innan det gör ytterligare ett högre drag i diagrammen.

BNB-prisökningar med 15%

Medan BTC-pris och ETH kämpar för att få en fortsatt kraftig fart, överraskade Binance-myntet (BNB) många handlare efter att det ökade med mer än 15%.

Under det senaste dygnet lyckades BNB-priset öka till $ 30,82 innan det korrigerades något lägre.

Denna stigning innebär att BNB har överträffat Bitcoin cash (BCH) och Chainlink (LINK) för att bli den sjätte största krypto enligt data från CoinMarketCap .

Den BNBUSD paret startade sin uppgång i onsdags när det bröt $ 22,00 motstånd och förblev stabil över $ 21.50.

Det var nära $ 25,57 innan myntet äntligen lyckades överträffa motståndet vid $ 30,00 för att handla till $ 30,4890 för närvarande.

BNB drar nytta av Binance Smart Chain Launch

Den imponerande tillväxten i BNB-priset de senaste dagarna sammanföll med den senaste lanseringen av Binance Smart Chain (BSC). Den nya kedjan gör det möjligt för användare att spela BNB-tokens för lukrativa belöningar.

BSC stöder smarta kontrakt, vilket gör den helt kompatibel med ETH-blockchain. Kedjan är utformad för att främja utvecklingen av nya och innovativa DeFi-produkter .

Hittills har de bästa DeFi-protokollen på Ethereum, inklusive Aave, dForce och SwipeWallet, enligt uppgift redan arbetat med att utveckla nya produkter på BSC .

Binances smarta kedja etablerar sig snabbt som en populär plattform för dev-team på ETH. På 13 September, Binance VD Changpeng Zhao twittrade :

”Binance Smart Chain (#BSC) transaktionsvolym nådde 10% av ETH-nätverket några dagar efter lanseringen. Låt oss hjälpa till att sänka gasavgifterna. ”